• Мария Михайлова

   Клиент

   Искам да искажа огромната си благодарност на Вас и вашите служители за професионализма, съпричастността и дълбоко човешкото отношение с което работите. Закупихме от вас рингова инвалидна количка Otto bock Motus.

   Уважаеми г-н Игнатов,

       Искам да искажа огромната си благодарност на Вас и вашите служители за професионализма, съпричастността и дълбоко човешкото отношение с което работите. Закупихме от вас рингова инвалидна количка Otto bock Motus. Независимо, че вече 6 години ползваме инвалидна количка, не бих могла да се справя толкова добре без съдействието на вашите колеги. Убедена съм, че направихме най-добрия избор. Количката е много удобна, компактна, лека. Особенно съм впечатлена, че всеки детайл е много премислен. Безценни за мен бяха съветите на Катя и Койчо Чуканови,които ме ориентираха за качеството на различните марки колички и че е много важно да отидем в София, за да премерим -благодаря им !

      И така ми дадоха първоначална насока. Търпеливо изчакахме доставката Ви от Испания на новите Ви колички от Sunrise Medical и много харесахме олекотения вариант, но когато избирахме, везните наклониха към Otto bock Motus.

      С помощта на информацията и съветите (които лекарите в България не ни дават), направихме индивидуална поръчка. Налагаше се да се съобразим с доста първоначални изисквания, но всичко се случи абсолютно точно. Мога да ви пиша много за препядствията в социални грижи, които накрая специално ми се обадиха, за да ми се извинят след контакта с главната ви счетоводителка, за прекрасния ми контакт с Велислава на която мисля,че дължа най-голямата си благодарност за всичко. И на Вас, че сте създали такъв прекрасен и толкова ефективно работещ колектив.

   Остава да си мечтаем всичко в страната ни да работи така добре!

    

                            БЛАГОДАРЯ!!!                           Мария Михайлова

 • Изложбен Център "МОСТ"
  София 1231, ж.к Свобода, ул. Народни Будители № 11

  Стационарен: 02/ 936 05 52

  Теленор 1: 0893 395 305

  Теленор 2: 0892 230 293

   

  Email: info@vvcompany.com

 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект
 • © 2012 - Изложбен Център "МОСТ"