• За нас

   Профил на Медицински център Ескулап- В


   През 1999 Володя Игнатое се насочва в предлагането на специализирани медицински услуги, като изгражда  „Медицински Център Ескулап-В”.
   Здравното заведение разполага с 9 кабинета и клинична лаборатория, в което се предлагат качествено обслужване в 12 различни специалности.
   Идеята за развитие в областта, прави факт построяването на Частна Многопрофилна Болница „Свети Лазар” през 2002 год. Болницата разполага с 3 операционни зали, рентген и 18 легла стационар.
   Едновременно с това през 1997 год. фирмата започва да търгува с ново и рециклирано в Германия медицинско оборудване. За кратко време се налага на пазара и оборудва редица частни и държавни болнични заведения и клиники с качествена апаратура.
    
   Володя Игнатов, чрез медицинкия център е официален представител на водещи фирми-производители на медицинско оборудване, сред които „Ceatec”- Германия, “ Kawe- Kirchner & Wilchelm” –Германия, “Givas”- Италия,  „Spirit”-Тайван, “Sturdy”-Тайван, Apex Health Care”-Тайван.

   През 1999 год. фирмата разширява дейността си в направление внос, продажба и поддръжка на технически помощни средства за хора с увреждания.

   ''Медицински център Ескуп -В” е лиценизиран вносител и дистрибутор на рингови и акумулаторни инвалидни колички, тоалетни столове, столове за баня, антидекубитални дюшеци , ходилки, проходилки и др.

   Фирмата е официален представител на водещи фирми-производители на помощни средства за възрастни и деца с увреждания, сред които “Meyra” – Германия, “Otto-Bock”- Германия, “Vassilli”- Италия, “Ormesa” – Италия, “ Patron”- Чехия, “Heartway”- Тайван, 
   Изградена е добре развита мрежа от дистрибуторски офиси в страната, които предлагат гаранционен и извънгаранционен сервиз.
    
   По този начин дейността и развитието на фирмата във времето се определя изцяло в посока грижа за здравето и пълноценен живот на човека.

   Особено важно място в екипа заема работата за подобряване качеството на живот за хората в неравностойно положение. С развитието на този приоритет е изграден в гр. София Изложбен Център със сервиз и център за обучение на хората с увреждания, където има възможност за запознаване с начина на използване на технически помощни средства.

   Пресъздадени са пътните условия в България и е възможно хората с увреждания да бъдат обучени как да се предвижват във все още непригодената за тях среда. 

   Изграден е действащ макет на жилище по всички изисквания на световните стандарти- спалня с легла за обгрижване и пациентски лифтер за преместване от легло на инвалидна количка и обратно, баня и тоалетна, оборудвани с всички необходими опорни парапети и ръкохватки за безопасно обслужване, кухня с регулиращ се във височина плот и шкафове.

   Специално внимание е отделено на децата с увреждания за които се доставят индивидуално съобразени колички и други помощни средства за рехабилитация, които облекчават живота им и този на техните семейства. 

   Фирмата предлага стълбищни платформи, предназначени за административни и жилищни сгради. Фирмата е ежегоден участник в международните изложения „ Булмедика-Булдентал” и „ Медикус, Денто, Галения”.
 • Изложбен Център "МОСТ"
  София 1231, ж.к Свобода, ул. Народни Будители № 11

  Стационарен: 02/ 936 05 52

  Теленор 1: 0893 395 305

  Теленор 2: 0892 230 293

   

  Email: info@vvcompany.com

 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект
 • © 2012 - Изложбен Център "МОСТ"